Påsken

Hej hej!
Nu har jag fått ihop lite bilder. Måste dock säga att jag inte varit så flitig med cameran.
Det är ju alltid så mycket omkring så det är lätt att glömma den där lilla saken som både tar bilder, filmar,
ringer, och piper sms. Ja, ni vet mobilen.
Jag kom till lokalen vid ett tiden och Linda och Johan kom nån timme senare. Vi fixade iordning allt och vid tretiden ramla de andra in. Vi åt massa gott förstås. Linda hade gjort en god paj och Björn hade gjort snittar . Jane och Rickard stod för vin (även Linda) och snacks och sånt.   Jeanette HON hon hade gjort en riktig värsting TÅRTA!!
Den absolut godaste jag någonsin ätit i hela mitt 54 åriga liv. Det är en sak som är säker!!!! Kolla in den bara!!image387

Vilket konstverk ellerhur?

Vi åt ju också vanlig påskmat köttbullar prinskorv pajer ägg kyckling m.m


Vi hade även gjort ett pysselbord där det målades Ägg bland annat och även målades fina teckningar med påskmotiv. Fick en av crisse stina robin och zandra som dom gjorde till bara mig.

Nu kommer lite bilder till er som ej var med och till er med dåligt minne. ( kan annars sms:a lite och påminna haha) ( till er som inte förstår så var det internt skämt till Jane).


    image393
Linnea målar ägg.

image395

Kolla in Robin på fredag på Tv 4 klockan 20.00

image396

Omar och en liten bit av Linda

image397

Hela Linda

image398

 Jane och en lite bit av Rickard

image399

Och hela Rickard

image400
Undrar vad han sa som hon ser så förvånad ut

image401

aah coola va!

image402

Haha Påskkärringen själv!     Robin tyckte jag skulle klippa av mig håret ungefär så här??

Vi avrundade påskaftonen med charader. Därefter så blev det effektiv städning och diskning av mig och Jane och Linda. Jättetrevlig påskafton !!

På söndagen åkte vi först till Omars köksbutik och tittade sedan hem till Jeanette och Omar och åt lunch, resterna från påskaftonen. Därefter bar det av till bromma för att Robin skulle flyga hem och packa till Thailandsresan på måndagen. På hemvägen åkte vi in till Ronnies och Sandras hus och tittade.
Var tror ni det blev sen då? Jo till Linda förstås och där väntade kaffe Och den helt underbara fantastisk härliga smakfulla TÅRTAN som jag längata efter hela dagen och jag vågar säga att det var nog fler som längtat. När vi åkte därifrån så återstod en enda liten bit och jag önskade jag hade orkat den också, men icke.
Så var sen både påsktårtan och påsken slut.

På måndagen kom skulle mina kära skåningar åka hem och vad händer när dom precis kört upp från salemsavfarten? Jo tvärstopp!!  En hemsk bussolycka hade hänt (vädret var ju kaotiskt vräkte ner snö) de fick stå helt stilla i två och en halvtimme utan att komma någonstans. Stackars dom.
Som tur var hade de kaffe och smörgåsar med.                                                         Allt för denna gång!



Vincent Gustafsson

Idag anlände en ny familjemedlem 11.30. Vincent  3250 gr. och 50 cm.

image361

image362

image363

image364

Alldeles nyfödd.....så man kan se ut !!

FRIHETEN TILLBAKA.........TACK!!!!!!!!

Idag skulle jag få hämta Alla tiders bilen hos Ronnie . Dom ska ju till Thailand i morgon. Ronnie hade så "otroligt mycket att göra " så jag fick själv hämta den. Enda sättet att göra det var att ringa Linda och be om skjuts.
Hon var så villig att köra så och senare visades sig varför.

När vi kör upp på infarten så ser jag en snygg bil står där. Fick en känsla av att dt var en bil som Ronnie köpt för att sälja. Jag sneglade på den och tyckte den var snygg... När jag kommer in så hälsas det på alla och jag tittar på Sandras nya tatuering. Hon har tatuerat på handleden. MERKS.  det betyder Månz Enzo Ronnie Kia Sandra och dom "märks".  Det var med en jättefin text. Därefter gick jag och satte mig vid kian och ronnie som satt och åt.
Efter en stund så säger Ronnie - vad tycker du om din bil som står därute?

Ni vet inte hur det snurrade i huvet och hur mycket som sades och skojades och övertygades på några minuter innan det verkligen gick upp för mig att det var min bil. Det fanns inte att det skulle vara det. jag trodde inte på dom. Tårarna rann och jag hade fått en smärre chock så jag skakade.

Sen gick vi ut och tittade och jag fick nyckeln i handen - ääär det verkligen min bil?
Så lycklig jag är!  Nu ska ni också få se min fina bil..image352
..

image351

image353

image354

image355

Fin va?  Den är inte ny men det gör inget, den är från 01.  och det är en riktigt riktigt bra affär kan ja säga.